Top 5 indlæg

Her tre måneder efter Blog Albagaard for alvor gik i luften har jeg tilladt mig at kigge lidt tilbage på, hvordan det er gået de forskellige indlæg jeg har lavet på bloggen. Det har jeg gjort med en top 5 over de mest læste indlæg.

Nr. 1: Stil modkrav til forældre med kræve-mentalitet (554 visninger)

Et indlæg om forældre, der stiller for store krav til deres børns foreninger – uden selv at bidrage til løsningerne. Nok et indlæg, der har ramt nogle forældre, der hvor det gør ondt, men også et indlæg, der har fået nogle foreningsledere til at løfte et øjenbryn eller to.

Nr. 2: Pengeforbrug i specialforbundene (169 visninger)

Et indlæg om, hvordan udvalgte specialforbund bruger deres midler mellem elite, bredde/udvikling, turnering og administration. Ikke er 100 % korrekt videnskabelig undersøgelse, men et godt bud på fordelingen.

Nr. 3: Stort lokalt engagement i Helsingør (146 visninger)

Et indlæg om Helsingør Floorball Team, der igen i år afviklede en svenske Superliga-kamp i floorball med FC Helsingborg som hjemmehold. Samtidig uddelte de floorball-udstyr til lokale skoler m.m.

Nr. 4: Professionelle foreninger eller frivillige ildsjæle (91 visninger)

Et indlæg om behovet for at professionalisere foreningers drift og udvikling – eller at lade dem fortsætte som frivilligt drevne baseret på de lokale ildsjæle. Det ene udelukker jo ikke det andet.

Nr. 5: Bundkamp med klar vinder (80 visninger)

Et indlæg om en Unihoc Liga-kamp i floorball mellem Hvidovre Attack og AaB, hvor Hvidovre tog en sikker sejr.

Jeg håber, at rigtig mange også fremover vil synes det er sjovt at følge med i mine indlæg. Vær gerne uenig i mine holdninger – og giv mig tørt på, hvis du tør 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *