Top 3: DGI-kollaps, formandsudfordringer og forenklinger i foreningslivet

Hvad har egentlig været mest læst på Blog Albagaard det seneste år? Det har emner som DGI’s mulige kollaps, udfordringer til den nye formand for DGI samt forenklinger for foreningslivet.

Artikel: Klagesang fra eksperterne: DGI kollapser
Antal læsninger: 364
Henrik Brandt og Bjarne Ibsen var ude med riven forud for formandskampen i DGI, hvor Charlotte Bach Thomassen blev valgt som ny formand. Begge slog på tromme for store ændringer i DGI, hvis de skal overleve på den lange bane.

Artikel: Udfordring til DGI’s nye formand
Antal læsninger: 289
Efter valget af Charlotte Bach Thomassen som ny formand for DGI var det igen Henrik Brandt, der var ude med riven for at fremmane nye tider i DGI. Han ønskede blandt andet, at DGI kom tættere på sine medlemmer igen – kom tættere på rødderne.

Artikel: Væk med bøvlet
Antal læsninger: 170
Med stor hjælp fra Mads Roke Clausen, formand for Frivilligrådet, kom regeringen med 15 konkrete initiativer, der skal gøre det lettere at være forening i dagens Danmark. Socialminister Mai Mercado har vist større forståelse for, hvordan foreningslivet fungerer og dermed givet det bedre vilkår.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *